Bezta & Tindra satsar på SM 2021 i rallylydnad

Bezta & Tindra satsar på SM 2021 i rallylydnad

 Vilka är vi?
Att vi är Yago’s finest största fan är en självklarhet!


Johanna heter matte är en levnadsglad tjej i 30-års åldern. Min största passion är djur.
Jag fick första alldeles egna hund när jag var 14 år, och sedan dess har inget varit sig likt! Min första kärlek hette Quinnie, och det var hon som väckte mitt intresse för att börja träna och tävla med hund på riktigt. Jag och min stjärna Quinnie lärde oss massor under träningarna och tävlingarna tillsammans. Efter Quinnies intåg i mitt liv har hundintresset bara växt och jag har trots mina unga år hunnit med ytterligare några raser! Jag har haft raserna schäfer, bullterrier, fransk bulldog, vit herdehund och jag är nu den lyckliga matten till världens bästa tjejer Bezta och Tindra, som är av rasen tervueren.
Jag arbetar på dagarna i en djurbutik och på fritiden tränar vi nosework, lydnad, HTM och trix, men den stora favoriten är rallylydnad. Tillsammans satsar vi på ett mål som jag tidigare bara vågat drömma om, nämligen SM i rallylydnad 2021!
Bezta har kämpat sig upp till plats 75 med 691 av 700 möjliga poäng. Tindra nosar Bezta i hälarna och har uppnåt plats 89 med 689 av 700 poäng.
Jag är överlycklig över att vi ligger bland de 110 duktiga ekipagen som har en plats inför SM. Vägen dit har varit så kul och tillsammans har vi fått så många nya vänner, både tvåbenta och fyrfota!
Min belöning är att se mina duktiga tjejer utvecklas och ha kul.
Bezta och Tindras belöning är inget mindre än hundvärldens bästa godis, Yagos finest. Jag anser att belöning är en mycket viktig del i träningen och det krävs en hel del godis om man är på väg till toppen! Därför är det viktigt för mig att Bezta och Tindra får det dom tycker är godast i världen, men som samtidigt är nyttigt och bra för mina pälsklingar.
Yagos finest är ett svenskt, närproducerat, ekologiskt och handgjort godis producerat på enbart de bästa råvaror Sverige har att erbjuda.
Det får Tindra och Bezta att kämpa extra hårt och ha extra roligt under träningen. Godiset känns gudomligt i vovvarnas munnar, och det känns fantastiskt att kunna ge sina tjejer det allra bästa och mest omtyckta.
Yago’s finest godis en klass för sig!
Psst, svansarna viftar lite extra för VOM och LAMM smakerna!

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras