EKOTASSEN - En återförsäljare

EKOTASSEN - En återförsäljare

Hej

Mitt namn är Karin Hammar och det är jag som driver www.ekotassen.se , jag är en tjej på 30 år som älskar att träna och vara hundar. Jag bor på en gård i Dalarna, Gagnef med min älskade sambo. I dagsläget äger vi 3 hundar, en blandras och två tollare. Vi älskar att vara ute i naturen och mina tollaretränar alla möjliga hundsporter. Min blandras är 10år och har under dom senaste åren haft problem med artros och tränar därför inte lika mycket men han älskar nosework. Min tanke med webshoppen var att ha en sida där man kan hitta ekologiska och/eller närproducerade produkter, från början hade jag endast ekologiskt godis och mina egen tillverkade läderkoppel samt halsband. Jag saknade ekologiska läderprodukter som var fint flätade just precis som jag ville ha det och därför valde jag att börja tillverka egna. Webshoppenhar under 2020 utvecklats och idag säljer jag mycket mer än så. Jag blev för ett tag sedan även återförsäljare av det fantastiska hundgodiset Yago’s finest och det vart en succé. Mina egna hundar fick testa att smaka godiset också och även den mest kräsna, min blandras, älskade det.

Just nu innehåller shoppen inte enbart ekologiska produkter utan även några märken som jag sett varit populära och ändå har ett fint tänk kring sina produkter. Det mesta är svenskt och så vill jag hålla det då jag älskar att gynna svenska företag och även småföretagare som jag själv.

Jag hoppas ni har tyckt det varit intressant att läsa lite om mig 😊

Ha det gott!

/Karin, Ekotassen  

 


Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras