FURFACE - Kan en människa bli lika rolig som en hare?

FURFACE - Kan en människa bli lika rolig som en hare?

Hej!
Jag heter Meta och jag är förste idéutvecklare på FURFACE dogs.
Jobbet som idéutvecklare är enormt viktigt och faktiskt ganska utmanande. Jag är en väldigt kreativ terrier och behöver min konstnärliga frihet att prova alla mina idéer som poppar upp.

Jag har en idé som jag funderat ett tag på, hur får vi hundar människor att bli lika kul som harar?
Har du jagat en hare någon gång så vet du hur kul det är. Spänningen, accelerationen, vinden i pälsen - det piggar upp!
Att hitta ett harspår och få jobba med nosen och följa haren, det är som att lösa ett mysterium, du vet inte var det ska sluta.

Ja det kan sluta med att du alltid måste hänga ihopkopplad med din människa och du kan inte ta två steg utan att ha den stoppklossen efter dig.

Men om du har tur så bor du ihop med en människa som gillar spel och lekar och då kan du faktiskt få en människa som är roligare än harar.

Min människa har en rolig lek som heter orienteringsleken och det fina är att du behöver inte kunna varken karta eller kompass.

Det börjar med att människan kastar en godis på golvet/marken.
Den ska du givetvis äta upp så fort som möjligt.
Sen kommer det kluriga - om du fokuserar på allt möjligt runt omkring dig så händer inget mer i leken, MEN om du vänder dig mot din människa, då flyger det iväg en ny godis åt andra hållet.
Spring fort som ögat efter godiset och ät upp det!
Så där kan ni sen fortsätta tills allt godis är slut och då är du mätt i magen och rätt nöjd med att du har en kul människa som kan leka!

Du, ett tips, säg till din människa att du vill ha din mat serverad genom lekar istället för i en skål. Då har du många roliga stunder framför dig och du kommer få en människa som är så mycket roligare än en hare.

Och du, ett tips till, vill du att din människa ska lära sig hur man leker, säg till hen att kolla in www.furface.se.

Ha det bäst!

Hälsar Meta

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras