QUEEN B - Blogglovers!

QUEEN B - Blogglovers!

Vilken vecka det varit!

Exakt likadan som alla andra veckor. Vilken besvikelse! Jag hade förväntat mig att familjen skulle fira min nya titel "Självutnämd stjärnbloggare." Att Sengångaren skulle jubla och säga, "Låt oss dra iväg på tjuvjakt Belén! Vi går ut och skjuter grannens katt!" Ja eller något annat adrenalinhöjande, som att gräva ner tonåringens mobil i rabatten och sedan snabbt emigrera.
Telefon har varit knäpptyst. Ingen journalist har ringt och ställt de irriterande ogenomtänkta frågorna som vi kändisar vill ha.
Och groupies som det snackas så mycket om, vart är dom? Mitt löp är över för denna gång, men jag är inte den som är den.

Morsan hade förresten ett samtal med mig häromdagen, "Som bloggare följer ett ansvar. År du redo för det Belén? Du kan inte längre säga vad som helst, för du kommer bli en förebild för många."  Där blev vi avbrutna av tonåringen som vred sig av skratt och undrade hur många vi trodde skulle börja se upp till en liten enerverande rotborste?
Ursäkta mig, det heter strävhår och jag är en mycket uppskattad familjehund av de övriga i familjen.. ja av de flesta.. ja ja några få då.. Okej endast marsvinet, men hon dyrkar ta mig tusan marken jag går på!
Jäkla ifrågasättande unge!

Som tur är, finns det i alla fall en med hjärta i familjen, yngsta ungen klappade mig tröstande på huvudet och sa "När du blir lika rik som Bianca Ingrosso, köper du då ett Nintendo Switch till mig?"
Och så säger folk att dagens barn är små egoister?

1 kommentar

Agnes och Ida

Äh, kom igen – det var det mest korkade vi hört, ”Inte få säga vad du vill…” Bara för att du har blivit en kändis… Enligt oss får man säga EXAKT det man vill – det är så en diva ska leva… Och vår matte har länge sagt åt oss att vara lite mer diskreta (när vi ser grannens fula hund) men tror du att vi bryr oss?!?!?!
Nä, gör som oss: skäll och lev rövare (om du känner för det), säg (högt och tydligt) vad du tycker och låt inte en människa styra vad du får eller inte får göra eller säga…

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras