Queen B - En ofrivillig bloggfrånvaro

Queen B - En ofrivillig bloggfrånvaro

Det jag nu kommer skriva, kommer fylla er med förfäran och mardrömmar. Ja något annat kan jag inte tänka mig.
Jag har befunnit mig i karantän!
Det här kommer säkert som en chock för många, men gränsen mellan våra grannländer är stängda!
Ingen hade talat om det för mig heller, så när jag glad i hågen, min vana trogen, passerade Finska gränsen för att fylla på mitt lager med Minttu, ljöd larmet! Röda lampor blinkade, sirener tjöt och militärklädda beväpnade galningar rusade emot mig.

Med munkorg och handklovar fördes jag till ett Sydafrikanskt fängelse, där jag överlevde endast pga mina goda kunskaper om den hårda verkligheten i utländska fängelser.
(Tack och lov för alla timmar framför Sons of Anarchy.)
Jag allierade mig därför med de hårdaste av de hårda, biker brudarna!
De tog ingen skit, och gick heller aldrig ut i rastgården vid regn. 
Regn och hårt tuperade frisyrer = bad combination.
Jag blev snabbt en i gänget och gick ingenstans utan beskydd. Min väloljade käft visade sig vara en gudagåva, jag snackade mig ur de flesta hårdkokta situationer och blev snabbt framröstad som 'Rookie of the year.'
Vakterna hatade mig för mina korta ben, tack vare dem behövde jag aldrig böja mig ner för att plocka upp tvålen som ständigt låg och löddrade på golvet i duschen, jag nådde den ändå.
Det gjorde dem vansinniga!

"Kön måste varit väldigt lång på Alko'" kommenterade morsan syrligt när jag, två veckor efter det att jag begett mig mot Finland, åter klev in genom ytterdörren.

Jag blundade och drog in doften av hemma, och insikten om hur ordspråket 'Hem ljuva hem' uppstått, stod väldigt klart för mig.
En kåkfarares första ord efter en ofrivillig tid borta från hemmet, som numera blivit ett kärt ordspråk i gemene mun.

Okej, delen om tiden i fängelset kanske inte är helt sann. Ingen annan del heller.. Men hur roligt är det för er att läsa att jag inte bloggat pga att min familj legat pall i Covid 19? 
Erkänn att min historia är betydligt mer spännande än snoriga febergnällande vuxna människor. (Ja jag syftar på Sengångaren, gud giv mig styrka vad den karl'n gnäller! )
 
Ingen oro, de är alla på bättringsvägen ( ja även du farsan!) 
Låt oss hoppas på inga fler långa bloggpauser, och ni som hoppas på mindre lögner i framtida inlägg, hoppas inte för mycket.. 
 
Wow, det känns bra att vara tillbaka!
 
Er Queen Belén of Sweden 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras