QUEEN B - GASVARNING!!!

QUEEN B - GASVARNING!!!

Anledningen till att jag ville börja blogga är antagligen rätt självklar för er som känner mig, men ni som nyligen haft äran att lära känna mig är säkert nyfikna.
Som en engagerad samhällsmedborgare och brinnande rättsaktivist.. vem började skratta? Det är faktiskt allmänt känt att jag alltid varit aktiv i frågor som rör samhället, som tex.. öh.. ja ni vet.. konsumtion?
Därför bestämde jag mig igår när familjen åkte iväg för att handla se över säkerheten på en fodersäck. Det är nämligen något som finns i mångas hem och kan bli potentiella dödsfällor, alltså av intresse för samhället och mig som konsument.
Hur kom jag då åt fodersäcken? Kan grisar flyga? Nej och inte jag heller därför gick jag fram till den. En vänlig själ hade ställt den vid fodertunnan och sedan glömt bort den när de åkte iväg (Thank you stressiga dementa vegan).
Till min hjälp att utföra testet hade jag mina tre syskon, för trovärdighetens skull är det alltid bra om man är fler.
Jag ska inte ljuga, visst slank en och annan foderkula ner i min iver att offra mig för rikets säkerhet. Närmare bestämt.. 'harkel'.. halva säcken!
Äh ni vet man smakar en bit, man smakar en till och innan man hunnit säga "Tack nu är det nog" har man tömt godispåsen, i detta fall en halv fodersäck.

När morsan och de hundra barnen två timmar senare klev in över tröskeln möttes de av en tjock stinkande smogg, hulkande och hostande trevade de sig fram genom dimman desperat sökande efter fönster att slå upp. "Vad är det som stinker?" Undrade ena ungen med halsduken tryckt mot näsan.
"Jag lovar att taxen är inblandad!" Väste tonåringen.
Tja hon hade inte helt fel. Medan de irrade omkring i dimman vaggade vi tyst förbi dem i hopp om att fly så långt bort från testområdet som möjligt, vilket i efterhand var aningen naivt.
Man kan säga att vi inte längre mådde riktigt bra!
Våra magar stod ut som ballonger vilket påverkade vår rörlighet förvånansvärt mycket, och som vi fes, ja jäklar utsläppen i norra Sverige måste haft en rejäl ökning den kvällen! Vi var själva tårögda ifrån allt fisande trots ett konstant vädrande.
Nä men vad kan jag säga, testet spårade ur en aning. Vilket man även kan säga om morsan när jag en timme senare undrade vilken tid hon tänkt servera vår middag? 

 

Belén tycker synd om sig själv på soffan

3 kommentarer

Ditte o co

Jag har oxå testat…. fast i form av hel påse gele hallon😬 de kom inte gas ur mej men därimot kräktes jag röd gele🙈 som blev som klister på golvet😆 så när männskorna kom hem så fastnade det under deras strumpor😜 efter en timme då ville jag ha min mst men fär blev det ett dyort NEJ

Taxen Ässet

Alltså detta är ju bara helt underbart!! Jag är så stolt över dig Belen och den viktiga insats du gör för fodersäkerheten! Du har så många strängar på din lyra så att säga…. Sminktestare, kvalitetssäkrare av underkläder, vem vet vad som kommer näst? Världsmästare i gasutsläpp och den första taxen att användas i kemisk stridsföring kanske ?

Agnes

Men måste ju säga att det LÄT som ett trevligt sätt att bli lämnad ensam hemma – utan människor som styr när vi hundar ska äta. Även om du mådde pyton efteråt, och att det var som värsta gaskammaren därhemma… Människorna har dock en benägenhet att alltid klaga på våra små dofter – de får väl faktiskt skylla sig själva. Det var ju de som inte ställt undan fodersäcken, och vi hundar är ständigt hungriga. Det borde väl varje människa veta om… Hade jag varit du, hade jag även lagt en liten kladdig hög på någons matta, lite diskret så att ingen såg… Möjligen hittade de högen genom att råka sätta foten i den, eller så fick de väl leka ”fågel, fisk eller mittemellan…”

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras