QUEEN B - Jag har en hemlighet.....

QUEEN B - Jag har en hemlighet.....

Något jag tycker är sjukt irriterande är när influensers är hemlighetsfulla, ni vet när de säger något i stil med "Det händer så mycket spännande i mitt liv just nu och jag längtar såå tills jag om några veckor kan berätta om det för er.." Eh excuse me era små sadistinfluencers, vill ni vi ska dö nyfikenhetsdöden? (Jo jag är rätt säker på att det är en kartlagd dödsorsak)

Jag skulle aldrig göra så mot er. Låt mig ge ett exempel, i morgon kommer det hända något väldigt stort som jag tänkt överraska er med. Det skulle jag aldrig säga i förväg.. jag sa det precis va? Jag och min stora nos, jag ber så mycket om ursäkt. Men ni blev nog inte allt för nyfikna för jag sa ju i alla fall inte att det är en ny familjemedlem vi ska hämta.. säg inte att jag precis sa det också? 

Grattis Belén det här går ju jättebra, du har snart tagit död på alla dina följare! Okej ni kan säkert överleva ett dygn i ovisshet, eller hur? Kämpa, håll er vid medvetande, snälla fundera inte på vad det kan vara för något sött litet gulligt djur som snart flyttar hem till oss. 

Tänk inte på om det kanske kan vara en fluffig kanin, en ny liten trädgårdsmästare som vår älskade och mycket saknade Mille var. Eller en kattunge som morsan av någon outgrundlig anledning vill ha. För inte kan det väl vara kon hon tjatat i årtal om att skaffa? 

"Mycket kan sägas om den dysfunktionella familjen tänker ni nog, men de kan väl ändå inte ta in en stor ko i huset?" Jodå det kan jag på rak tass säga att det kan de! De är ta mig tusan inte klok någon av dem, men min bädd är inte stor nog att dela med en ko, det säger jag redan nu. Nej kon får bo med tonåringen i det katastrofdrabbade rummet, där lär den inte ställa till med någon större skada. 

Är det bara jag, eller får ni också en bild framför er hur morsan stressat stegar in i rummet för att väcka tonåringen för hundrade gången, när hon kliver rakt i en koblaffa! Och i en alldeles för hög hastighet svischar morsan förbi den tungt sovande tonåringen, vilt fäktande med armarna för att slutligen smacka rakt in i den sjusovande, intet ont anande kossan. Ja jäklar vi måste skaffa en ko på direkten!

Men tänk inte nu mer på detta. Håll er vid liv så lovar jag att i morgon uppdatera er vad jag blivit storasyster till.

Eder högt aktade drottning, Queen Belén of Sweden.


Ko i hage

 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras