QUEEN B - Medelålderskris?

QUEEN B - Medelålderskris?

Gissa vem som har fyllt år? Japp moi, fem år för att vara exakt. Som vi har festat och firat mig. Nej inte så mycket, men mentalt hade jag en jäkla fest! 
Jag undrar om det är nu livet börjar gå utför med livskriser som avlöser varandra?
Snart är jag väl en föredetting på arbetsmarknaden och får se yngre ambitiösa ta min plats. Antagligen såna som inte behöver använda tredubbla bh:ar för att hålla brösten ovanför naveln.
Innan jag vet ordet av börjar jag se framemot våren och nya "spännande" frösorter att plantera (spännande som i Solrosor och Prästkragar..)
Det är bara en tidsfråga innan jag också står framför spegeln och plockar oönskade hårstrån från min begynnande mustasch på överläppen.
Vänta lite, varför låter jag som morsan?Mustasch har jag redan och den får ingen kröka ett hårtrå på! Arbetsmarknad, vad är det? Och jag skulle väl aldrig få för mig att plantera något, mitt jobb är att gräva upp det andra planterar och sedan få skit för det. Nä kriser är inget jag behöver oroa mig för.

Undras om det bara är kvinnor som krisar eller är det likadant för männen? Det måste jag ta reda på.
"- Farsan.. känner du stress över gubbkulan du fått på magen? Och att du nuförtiden vankar fram som en stelbent anka varje morgon? 
Och att skägget verkar sprida sig över hela din rygg som på en brunbjörn? Eller ditt knöstande när du böjer dig fram för att knyta skorna?
Och inte minst läsglasögonen du skaffat dig i dammodell från OKQ8.
Nej, du såg inte diamanterna eller reagerade på den kattformade bågen.
Tänk det var det första morsan reagerade på när hon såg dig sitta framför datorn med dem på näsan.
Så, känner du åldersångesten komma krypande uppför ryggraden? Du gjorde inte det förrän nu? Se där!"

Då kan vi alltså konstatera att båda könen krisar, även om vissa individer behöver en liten knuff i rätt riktning.

Nå nu ska vi inte dra alla över samma kam, jag är helt säker på att det finns de som omfamnar åldrandet. De mindre intelligenta..
Jag skojar såklart, se bara på oss hundar, vi är lysande exempel på att inte ödsla tid på sådana oväsentligheter. 
Sen är ju vi hundar i stort sett odödliga, vi har en oerhörd lång livslängd.. Vadå16-17 år? I bästa fall..? Helvete! *PANIK!*

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras