QUEEN B - Mitt oglamorösa liv

QUEEN B - Mitt oglamorösa liv

Om jag säger att mitt liv inte är speciellt glamoröst tror ni mig då?
Min kommande biografi lutar mer åt att heta "Mitt liv som stödstrumpa" än någon flashig titel som lockar folk under åttiofem att läsa, ja eller er utan svullna ben (no offense mormor).
Följ med mig tillbaka till Södertälje där jag tillbringade min första tid i livet som liten fjunig valp.
Det var en vacker dag när solen sken in genom fönstret och vi valpar låg utspridda trötta efter lek, vår kennelmamma kom fram till mig och viskade ömt i mitt öra,
"Belén min favorit valp, vill du flytta till Norrland och bli drottning, dyrkad av alla och uppassad som få?
Bli en jaktmaskin i skogen med rådjur fällda av en skytt i klass med Rambo från krigsfilmerna Firstblood ett två och tre?"
(Eh ja, de filmerna visas till alla valpar. Det kallas socialträning! Ni har verkligen ingen koll va?)
Ingen sa någonting till mig om de hundra barnen, ingen nämnde veganen, än mindre den inte så pricksäkra maken som jag vallar genom skogen.
Så här sitter jag nu med skolpapper på huvudet och undrar vart tusan det gick fel.

Ni kanske tycker att jag mest gnäller nu, och ni har antagligen rätt. Har känt mig ganska retlig sista tiden, det är nämligen så att kusin Måns tillfälligt flyttat in. 

Måns är en fotbollshuligan med rakat huvud och dryg attityd (antagligen Luleå supporter)
Mer specifikt är han en Tibetansk terrier, som tidigare sprungit runt på utställningar och fått sådana där fjantiga cert. Pfft vem vill ens ha cert, inte jag i alla fall! Som jag sa till domaren när jag la mig ner mitt i ringen och bad han köra upp certet där bak!
Vi har inte besökt någon hundutställning sedan dess.
Måns är en sån bekräftelse sökande typ, och värst av allt så stjäl han mat och barnens godis! Vem gör ens sånt?
(Nej inte ett ord någon, mina synder är jäkligt preskriberade!)
Min enda glädje är att han är kastrerad så varje gång jag vill honom något ropar jag högt
"MÅNS UTAN KULOR!" Haha vad han kommer få svårt att ragga i närområdet! Där hjälper inga cert till minsann.

Nej nu måste jag säga hej då till er och se var han är, säkert har han lagt sig på någon av mina trettiofem favorit sovplatser, fräck är han också!

Till nästa blogg, puss och kram på er. Och kom ihåg, Queen Belén of Sweden älskar er alla! (Nåväl, de flesta av er åtminstone..) 

 

Det här är Måns

Måns

2 kommentarer

Agnes

När jag var valp fick jag se filmen om de 101 dalmatinerna. Snacka om trauma man drabbades av! Risk att bli päls åt nån stroppig kärring!!!
Men den däringa Måns med sin självlysande tröja – där borde väl t o m din husse (som inte är så duktig att skjuta) kunna sätta ett skott? Inte så svår att se i skogen… Och du slipper irritera dig på fanskapet som snor dina sovplatser…

Helena & Ebbot

Den där polokrage-grejen i orange den där Måns without the balls har på sig. Är det någon highfashion från Paris eller så? 🙄 För att kompensera liksom? 😁 (förlåt Måns) 😅

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras