QUEEN B - Ogräs eller rotborste?

QUEEN B - Ogräs eller rotborste?

Likt ett troget ogräs kommer jag alltid tillbaks till er, om än tiden må kännas outhärdligt lång mellan gångerna. "Ja du är i alla fall lika irriterande" muttrade tonåringen när hon hörde mig dra liknelsen. Man tackar så mycket, inte varje dag man får komplimanger av muntergöken! 

Jag ljuger inte så mycket om jag säger att jag haft munnen full av jobb under min bloggfrånvaro.
Ni ska inte tro att någon gör jobbet åt en trots att man är av kunglig börd, nej nog får man äta upp kattbajset från grannens gård själv (man vill ju ha en viss standard i ens kvarter).

Men nu ska jag inte hålla er på halster längre, för jag vet, att ni vet, att premiären för 2021 års rådjursjakt gått av stapeln. Och ni har andaktigt suttit i hem och stugor med sönderbitna naglar och undrat "Hur tusan går det i Stor Skogen för vår Queen B? Lever överhuvudtaget några rådjur längre eller är alla brutalt ikappsprungna av rådjursdräparen? Nermejade av Sengångarens vassa avtryckarfinger, en efter en efter en..?"
Nej, varenda jävel lever!
Det är en massa träd och stubbar, sly och grenar ta mig fan överallt i skogen, jag tar mig knappt fram. Fåglar som distraherar och vill bli utskällda.
Sengångaren blir inte direkt skarpare heller om jag säger så, utan det är ett jäkla dirigerade för att ens få honom att hitta ut ur bilen.
Jag börjar bli för gammal för det här, jag behöver en tronarvinge. Och då syftar jag inte på tennisbollen, strumpan eller pipleksaken. De duger inte till mycket, jag skulle med facit i hand valt en annan fader till dem än mjukisnallen jag uppvaktade (läs satte på) en mörk natt. Men det är preskriberat, numera är den lurviga hundbädden det närmaste manligt sällskap jag kommer.
För min kärlek och trolovade Yago väntar jag troget på. Likt en trånande rotborste far jag fram och tillbaks över golvet av otålighet och sjunger med spröda toner ut min längtan, "YAGO FÖR HELVETE KOM HIT!"
Vackert brukar min familj tycka.

Jag är glad över att vara tillbaks i bloggvärlden, jag vet att ni vet att jag vet att ni tycker det.


Tills nästa gång, ha det gött taxlovers! 
 
// Eder Queen Belén of Sweden

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras