QUEEN B - Väck inte den björn som sover!

QUEEN B - Väck inte den björn som sover!

-"Schh.. taxen har äntligen somnat!"
-"Queen Belén of Sweden om jag får be!"
-"F-n hon är vaken!"

Inte är det konstigt om man funderar på skaffa eget boende emellanåt.
Är det bara hemma hos mig respekten för oss kungliga totalt försvunnit upp i det blå?
Morsan påstår att respekten försvann efter att trosa nummer etthundra blivit uppäten tillsammans med ett oräkneligt antal Lypsyl och koppel och skor och.. ja ni fattar.
"Drottningar äter inte upp ens bohag!"
Eh hallå? Uppenbarligen äter vi en massa skit!

Normer det är det som är problemet.
Jag kanske inte bär min tiara hela dagarna och vinkar till grannen utanför som övriga drottningar gör.
Främst för att det sällan står någon nedanför min balkong då jag inte har någon balkong. Men tvivlar starkt på att grannen Gustavsson skulle stått där även om jag haft en. 

Hörni Queen Belén lovers, nu kallar plikten. Nej, ärligt inte! Jag är bajsnödig och ska gå ut och skita, men sånt berättar vi drottningar inte. Statshemligheter! Vi kallar det istället för att vi "engagerar oss i natur och miljöfrågor," tex gödslar gräset. Göder skogsbruket. Sprider våra resurser. You name it! Så på sann drottninglik manér går jag nu ut och lägger en kabel! 

Må gott, lev väl och prisa eder drottning.

Queen Belén of Sweden

(Följ mig gärna på lnstagram @queenbelenofsweden)

1 kommentar

Ewa Järlmo

Men hallå, hur tänker din morsa! Hade du fått tillräckligt med mat, så hade du inte behövt käka trosor och lypsyl😉Upplys henne om detta. Sedan det här med skiteriet, även drottning Silvia skiter, så det är inget att hymla med👑💩Ha en go lördagkväll😍

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras