YAGO - En dröm som blev verklighet!

YAGO - En dröm som blev verklighet!

Wow, snart har jag en alldeles egen webbshop!

Matte brukar alltid säga att man skall skicka ut alla sina bra drömmar ut i universum för då kommer de att gå i uppfyllelse. Det har jag gjort, och alldeles snart kommer min alldeles egna webbshop att öppna upp. Så jag gissar att hon hade rätt.... Igen....

Det är mycket att hålla reda på. Lagar och förordningar, leverantörer och recept, paketering och layouter och för att inte tala om denna hemsida med shop. Så mycket att lära mig! Och allt skall synka med sociala medier också. Men som sagt, snart är det klart! Fast när ni läser detta så är det ju shoppen redan igång😀. Nervöööst!!! 

Jag och matte kommer att producera ett hundgodis som är ekologiskt, handgjort, fritt från alla onödiga tillsatser, och självklart kommer alla råvaror från Sverige. Varför i hela världen skall vi äta kyckling som kommer ifrån Kina? Eller lamm från Nya Zealand.? Vi har ju så många fantastiska råvaror här i vårt vackra land, varför inte använda dessa? 

Nåväl, detta var bara en liten introduktion till Yagos´s finest. Samt att jag behöver lära mig hur detta med bloggandet fungerar.... Du kommer att få läsa betydligt mer intressanta blogginlägg i framtiden, det lovar jag🐾.. Kanske är DU intresserad av att dela med dig något på min blogg? Hör då av dig till mig så tar vi och samtalar kring det. 

Tack för att du tog er tid att läsa detta. Jag hoppas att jag får ser mer av dig här på min sida och att du kommer att gilla mitt godis lika mycket som jag, brorsan och våra andra vänner gör.

Kramar från 

Yago

 

 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de kan publiceras