Om oss

Några bitar av ett smarrigt, nyttigt, och naturligt hundgodis är du garanterat värd varje dag. Du har med all säkerhet varit duktig, söt, charmig och alldeles bedårande. Såklart du ska ha godis!

Har du frågor eller funderingar så kan du maila mig på yago@yagosfinest.com eller ringa till min matte 0728-557733

 

Historien om Yago’s finest

En dag när jag var liten, åkte matte till en husdjurskedja. Hon gick in för att köpa det bästa hundgodiset som fanns att finna, detta för att jag skulle lära mig lydnad och nya tricks! Kravet var att godiset skulle innehålla bara kött, och inte en massa onödig utfyllnad, tillsatser och konserveringsmedel. Men vet ni vad? Det fanns bara ett enda slags godis som bara innehöll kött – i hela affären! Dessutom kom godiset från en kontinent, men hade förpackats på en annan. Väldigt mycket onödigt åkande, om du frågar mig. Knappast bra för miljön!

Så här kunde jag och mina hundkompisar bara inte ha det, tyckte matte. Hur svårt kan det vara att göra ett nyttigt och naturligt hundgodis, innehållandes endast svenska råvaror som är fritt från onödiga tillsatser? Driftig som matte är, gjorde hon slag i saken. Hon letade upp de bästa leverantörerna, köpte sig en frystork och startade ett företag. Hon hade den goda smaken att döpa det till YAGO ́s FINEST.

 

Det bästa hos människan

Vi vet att det bästa hos människan är hunden. I tusentals år har människan haft oss trogna, fyrbenta mirakel vid sin sida. Efter allt som vi hundar givit tvåfotingarna i alla dessa år, kände jag och matte att det är dags för den stora belöningen. Vi skapade ett supersmarrigt, ekologiskt hundgodis, gjort av Svenska råvaror. Det är inte bara gott i munnen, det är gott för djur och miljö också. 

Låt dig väl smaka❤️

 

Ett fanTASStiskt löfte

Yago’s finests löften till dig som konsument.

  • Yago’s finest är långt ifrån ett perfekt företag. Men vi lovar att, så gott vi kan, gynna både dig som husse och matte, din hund och miljön runt omkring er.
  • Yago’s finest har två mål. Ett av dem är att skapa ett naturligt hundgodis som är så gott och nyttigt som möjligt. Det andra är vi lämnar så låg klimatpåverkan som möjligt.
  • Därför kommer våra produkter alltid innehålla 100% Svenska råvaror. Vi kommer alltid att ha ett närproducerat och handgjort godis.
  • Vi lovar att lyssna på er. Att ta till oss all feedback ni ger oss, ris som ros. Vi vill utvecklas tillsammans med er.
  • Vi kommer att utveckla Yago´s finest till något fanTASStiskt, och vi kommer att göra det med kärlek och respekt för djur och natur. 

Vill Ni vara med på vår resa? Följ oss på social medier, kom med feedback, hjälp oss att ge er ni älskar. Vi älskar ju er❤️

Ditt bästa hundtrick

Låt naturligt hundgodis från Yago’s finest bli en del av ditt bästa trick - Dela gärna med er på instagram under #yagosfinest 

Vilka tricks gör du för att få en mumsbit från Yago´s Finest? Vi är ju så nyfikna av oss!

Have fun❤️